CAUTAM DISTRIBUITORI PENTRU PRODUSELE SAMOS ROLLING!

NE DORIM UN PARTENERIAT DE BUSINESS PE TERMEN LUNG OFERIND INTOTDEAUNA PRODUSE DE CALITATE SI SERIOZITATE!

MAKE YOUR OWN. LET’S MAKE IT TOGETHER!

Compania partenera Rolling Grecia a fost infiintata in anul 1994 ca o afacere de familie, care pune mare accent pe respectarea principiilor de productie si pe respectarea consumatorului, iar din 2021 Samos Rolling aduce produse de calitate și în România

Produsele Samos Rolling sunt testate, verificate și certificate de producător și apoi, din nou testate de noi. Produsele noastre sunt importate direct din Grecia.

Filtrele conțin cărbune activ și au diferite dimensiuni (normale, slim, extra-slim), pentru a satisface toate preferințele consumatorilor. Puteți opta pentru achiziția diverselor pachete care conțin între 100 și 300 de bucăți.

Gama variată de filtre este completată de diversitatea foițelor ca să poți alege și combina după bunul plac. Toate foițele conțin adeziv vegetal (extract din acacia natural). In procesul de productie este singura companie care foloseste in continuare fibre vegetale si ingrediente semiprelucrate naturale. Toate foitele sunt lipite cu adeziv natural, vegetal, de salcam si verificate foaie cu foaie pentru a va garanta calitatea. Astfel, bumbacul, fibrele vegetale, inul sau hartia de orez se numara printre principalele ingrediente folosite.